Az Ignacio School District felszerelte az összes tantermet a körzetében MimioProjector-ral

A körzet támogatási határozata alapján, gazdag oktatási eszközbővítést rendelteltek el a diákok fejlődése érdekében.

CAMBRIDGE, MA — 2013 augusztus 1.— Lehetővé a tanárok számára, hogy interaktív tananyaggal oktathassanak egy szofisztikált támogató környezetben, az Ignacio (CO) School District 11-JT MimioProjector™ interaktív projektorokat telepített mind a 75, az elmúlt két évben épült tantermébe. A MimioClassroom™ termékcsalád legújabb technológiái, beleértve a MimioProjector eszközt, megfizethető, a kollaborációs oktatás terén elengedhetetlen megoldásokat nyújtanak minden tanteremben.

“Az Ignacio tanárai elkötelezettek a technikai alapú oktatási környezetnek, amely alkalmazkodik a tantervi szigor folyamatos fejlődéséhez,” mondta Manny Perez, a Mimio elnöke és ügyvető igazgatója. “A hatalmas beruházás jól tükrözi a körzet szemléletét a mai oktatási elvárásokról.”

A MimioProjector eszköz egy megfizethető és könnyen kezelhető megoldás, amely magában foglalja a követési technológiát, a stereo erősítőt, hangszórót és a díjnyertes MimioStudio szoftvert. A tanárok gyorsan és egyszerűen készíthetnek vele multimédiás leckéket és meg is jeleníthetik azokat szövegekkel és képekkel, egy egyszerű táblán, vagy bármilyen más sima felületen. Egy mellékelt tollal a felhasználóknak lehetőségük van módosítani a MimioStudio szoftver által kivetített képeket. A két tollas műveletek lehetővé teszik, hogy egyszerre két diák dolgozzon egy képen, növelve ezáltal a kollaborációs tanulás és a kiscsoportos foglalkozások előnyeit.

“Rengeteg oka van, amiért szeretjük a MimioProjectort – könnyű használni, bevezeti a multimédiás funkciókat az tanórákba és könnyen megfizethető. Egész tantermeket szerelhetek fel abból a pénzből, amelyből a konkurens cégeknél csak egy terméket kapok,” mondta Brian Crane, a Ignacio School District technológiai vezetője. “Rögtön szembetűnő, hogy az interaktivitás milyen szinten fokozza az oktatás hatékonyságát. A diákok nem csak feleltethetőek, gyakorolni és közösen dolgozni is tudnak egy sokkal magasabb szinten, mint eddig. Jelentős élményt fog ez okozni ősszel, a tanév kezdetével.”

A MimioProjector interaktív projektor integrálható más MimioClassroom termékekkel – beleértve a MimioVote™ feleltetőt, a MimioView™ dokumentum kamerát, és a MimioPad™ vezeték nélküli táblát – amelyek a MimioStudio szoftver segítségével működnek.

A Mimioról

A Mimio egy vezető vállalat az interaktív oktatási technológiák területén, amely a tanítás egy jobb formáját nyújtja. A díjnyertes, innovatív és megfizethető hardvereink és szoftvereink növelik a tanárok hatékonyságát és a diákok tudását az osztálytermekben.