Dr. T.V. (Joe) Layng a Mimiotól lett a Renowned International Behavior Analysis Society ösztöndíjasa

CAMBRIDGE, MA — Aug. 12, 2013 — T. V. (Joe) Layng, Ph.D., a Mimio tanulmányi tudományok osztály vezetője lett a Renowned International Behavior Analysis Society ösztöndíjasa. A 2013-as négy jelöltje közül választották ki Layinget, a kiemelkedő munkájáért, tanulmányáért és kutatásaiért, amiket az oktatási területek elemzésében ért el.

A tömörülésnek világszerte 6000 közvetlen és 14000 közvetett tagja van, a nonprofit szervezet kutatásokkal és elemzésekkel foglalkozik az oktatásban és a gyakorlatban.

“Ez egy csodálatos elismerés, és kiváltságosnak érzem magam, hogy a szervezet e módon ismerte el a munkámat,” mondta Layng. “Rendkívül örvendetes, hogy az ABAI munkatársai méltónak találtak az elismeréshez..”

Layng a 90-es évek elején több pozícióban jelen volt, különböző iskolákban, egyetemeken és egyéb intézményekben, ahol oktatási tervekkel, oktatási technológiákkal, nagyszabású teljesítmény növeléssel, és viselkedés analízissel foglalkozott. 1999-ben társalapítója volt a Headsprout-nak, mint a szervezet vezető kutatója, majd 2011-ben csatlakozott a Mimiohoz.

A Mimionál, Layng kulcsszerepet tölt be a tervezés, tesztelés és működtetés kapcsán a MimioSprout™ korai olvasó program és a MimioReading™ szövegértő csomag terén. Szintén ő az egyik fő szerzője a frissen megjelent MimioScience™ interaktív leckéknek, az NGSS-hez igazított interaktív fehértábla anyagoknak, amik a 3-8. osztályosoknak lettek kifejlesztve.

“Layng munkája a Mimionál, éppúgy mint a saját projektjei– mint a Music Learning Lab, az iPad-re, iPhone-ra, és iPod touchra kifejlesztett zenei oktatási program, mind rendkívül pozitív hatással vannak az oktatási rendszerre,” mondta Manny Perez, a Mimio elnöke és ügyvető igazgatója. “Layng munkája nagyban hozzájárult a Mimio számos rangos elismeréséhez, olyan szervezetektől, mint a Software & Information Industry Association. Szintén díjat kapott Chicago várostól a közösségi munkájáért, tehát teljes mértékben megérdemelte ezt az elismerést is."

Layng több mint 30 cikket publikált, és legalább 50 előadását hívták meg a munkáinak Amerikán belül és külföldön.

A Mimioról

A Mimio egy vezető vállalat az interaktív oktatási technológiák területén, amely a tanítás egy jobb formáját nyújtja. A díjnyertes, innovatív és megfizethető hardvereink és szoftvereink növelik a tanárok hatékonyságát és a diákok tudását az osztálytermekben.